Traditionele Thaise massages

Thaise traditionele kruidenstempelmassage van Massage Wiengthai in Apeldoorn wordt uitgevoerd met  verwarmde builtjes, die zijn gevuld met geneeskrachtige een reukloze kruiden, geheel naar uw wens. Het is een traditionele Thaise massagestempel vorm die preventief en genezend  werkt.

Deze massage heeft een rustgevende en reinigende werking en voorkomt, verdrijft rug–schouders en hoofdpijn, stijve spieren en nekklachten.

 

Ik ben gediplomeerd voor Thaise traditionele massage aan Watpho Tempel in Thailand.

Aroma Thaise oliemassage is een heerlijke massage die nauwelijks te vergelijken is met een andere massage vormen.  Het is een zachte massage waarmee elk gevoel verdwijnt.  Deze massage wordt met verwarmde olie gewerkt.  Het heeft een positieve werking op lichaam en geest en voorziet de huid van voedingsstoffen. Kortom: het ontspant de spieren en breng de geest tot rust. Deze massage zeker lekker en ontspannend.

 

Stoelmassage van Massage Wiengthai wordt gegeven op speciale massage stoel. Deze massage is een effectieve drukpunt massage, deze massage gericht op hoofd, rug, nek, schouders en  armen. Er zijn ook combinaties mogelijk van traditionele Thaise drukpunt massage verschillende en  ervaren vormen van massage technieken.  Het is belangrijk om voor dat de massage begint, ik weet waar de problemen in  het lichaam zijn, zodat we gericht kunnen werken .